افسردگی در دوران قرنطینه

فسردگی در دوران قرنطینه
شایع ترین بیماری این دوران، کرونا ویروس است که زندگی تمام مردم جهان را تحت تاثیر خود قرار داده است و برای درمان و نابودی این بیماری تلاش های فراوانی صورت گرفته است اما نتیجه ای جز پیشگیری و قرنطینه تاکنون به همراه نداشته است.

کرونا ویروس، بیماری همه گیر که باعث شده است همه ی انسان ها از هم دوری کنند و به صورت حضوری با یکدیگر ملاقات نداشته باشند تا بدین شکل جان خود و دیگران را مصمون نگه دارند.

این بیماری ارتباط افراد را نه تنها با افراد دیگر قطع کرده است بلکه ارتباط مردم را با دنیای بیرون و فعالیت های روزانه قطع کرده است.

به دنبال قطع ارتباط روابط و رفت و آمد ها هزاران مشکل دیگر زندگی مردم را دچار اختلال کرده است.

برای پیشگیری و مبتلا نشدن به کرونا ویروس، قرنطینه ی خانگی بهترین راه است اما این روش دارای عوارض و پیامد هایی است که می توان از مهم ترین آنها به افسردگی اشاره کرد.

افسردگی در دوران قرنطینه یکی از مشکلات عمده ی مردم دنیاست که به دلیل نداشتن تعاملات اجتماعی و روابط عاطفی و همچنین دوری از هرگونه تفریح و فعالیتی که نوعی سرگرمی محسوب می شده است، بسیاری از افراد را دچار مشکل کرده است.

افسردگی در دوران قرنطینه، بیشتر افرادی که سابقه ی افسردگی دارند را تحت تاثیر قرار می دهد.

ماندن در خانه و دنبال کردن خبرهای بد و دیدن رسانه با خبرهای نگران کننده تاثیرات روحی منفی روی افراد می گذارد و روزانه بار منفی سنگینی را به دوش فرد می گذارد.

فردی که در دوران کرونا افسرده می شود دیگر نمی تواند خواب خود را تنظیم کند و توانایی کنترل افکار را ندارد.

همچنین افراد افسرده دیگر اشتهایی به غذا خوردن ندارند و یا ممکن است خوابیدن را جایگزین خوردن کند و دائما بخوابد.

انرژی فرد در دوران قرنطینه کاهش پیدا می کند و نمی تواند انگیزه و هدفی که قبل از قرنطینه در صدد رسیدن به آن بوده است، را دنبال کند و تمرکز وی برای رسیدن به آن بهم میریزد.

مردم در دوران قرنیطنه به دلیل کم حوصله شدن و نداشتن برنامه ی کاری و تفریحی دیگر توانایی انجام هیچکاری را در ساعت معین خودش ندارند. از جمله وعده های غذایی را دیر و زود سرو می‌کنند و بدین شکل، سلامتی این افراد به خطر میفتد.

اضطراب نیز می تواند در کنار افسردگی بر فرد غالب شود و سیستم ایمنی بدن او را ضعیف کند.
در دوران قرنطینه بهتر است افکار منفی را از خود دور کنید و به جنبه های مثبت این ایام توجه کنید.

در ایام قرنطینه به موسیقی های مورد علاقه ی خود گوش دهید تا ذهن تان کمی آرام و شاد شود.

هنگام روز پرده های خانه را کنار بزنید تا از نور خورشید و روشنایی آن در جهت روشنایی خانه استفاده کنید.

همراه خانواده ی خود فیلم های مختلف را تماشا کنید تا ذهن شما از وقایع دور شود.

در این دوران بهتر است وقت را غنیمت شمرده و کارهای عقب مانده ی خود را انجام دهید و هدفی را برای خود تعیین کنید تا استرس و اضطراب کمتری به شما وارد شود.

دیدگاه‌ها ۰

*
*